Съпругът на Севдалина Арнаудова - Делян Димитров, коментира обиска в дома

...
Съпругът на Севдалина Арнаудова - Делян Димитров, коментира обиска в дома
Коментари Харесай

Съпругът на Арнаудова каза какво са търсили полицаите при обиска

Съпругът на Севдалина Арнаудова - Делян Димитров, коментира обиска в дома на медийния консултант на Бойко Борисов. Той изясни, че полицията е търсила документи, уличаващи Борисов, Владислав Горанов и Васил Божков.

" Полицията пристигна, до момента в който вечеряхме, поискахме документ, те споделиха че нямат, тъй като е по необходимост. 10 индивида бяха и пред детето започнаха да вършат обиск на цялата къща. Жена ми е арестувана за 24 часа. Иззеха пари и телефони ". Това съобщи пред публицисти пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция " брачният партньор на пиарката на Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, Делян Димитров.

По думите му, при типа на служителите на реда, 8-годишната им щерка се е разплакала и е избягала, с цел да се скрие.

" Докато вечеряме с моето дете, на осем години. Влизат вкъщи при детето ми… То стартира да плаче и да бяга. Трябваше да я укротявам, че не сме нарушители. Направиха обиска и споделиха, че са намерили две поемни лица инцидентно от улицата. Оказаха се студенти от Академията на Министерство на вътрешните работи ", изясни Димитров.

Той попитал служителите на реда дали не е могло да извършат претърсването денем, получил отговор: „ По принцип може и по този начин да го вършат и по този начин са го правили ”. Но в този момент трябвало по този метод. Наредено им е ”, разясни той.

Съпругът на Арнаудова съобщи, че органите на реда са претърсили единствено служебния му автомобил. „ Слязоха, снимаха номера и го пратиха. След няколко минути излезе информация, че е открит джип на „ Аркад ” в дома на Севдалина Аранудова ”, изясни Димитров.

Той удостовери, че джипът е на компанията, строила „ Балкански поток ”, и посочи по какъв метод се е озовал у него. „ Когато завърши планът, те ни дадоха техни коли, които бяха взели на лизинг, с цел да ги употребяваме. Аз работя в " Булгартрансгаз ". Както дадоха на нас джипове и пикапи за регионите в страната. по този начин дадоха и на Министерството на екологията, и на Агенцията по горите. Дали са ни да ги употребяваме, не знам каква е тази бомба ”, акцентира той.

Димитров попита: „ Ние какви сме, нарушители ли сме, погазил съм Конституция ли ”. И посочи: „ Не знам какво ще измислят, живеем в народна власт. Всичко е, с цел да се измести вниманието от значимите неща ”, безапелационен е той.

" Най-много ме боли за детето ми. Без никакви заповеди влязоха. Има Господ, това ще им се върне и на тях. Иззеха телефони - наши остарели - на брачната половинка ми телефона. На детето някакъв айпад взеха. Командировъчни взеха, тъй като споделиха, че търсят неща, свързани с Борисов, Горанов и Божков. 5000 лв., 3000 $ и рубли някакви от командировки, които си ги държим ", сподели още брачният партньор на Севдалина Арнаудова.

Делян Димитров заяви, че жена му е била първо в Министерство на вътрешните работи болница без да посочи по каква причина, а по-късно е отведена в ГДНП. Севдалина Арнаудова не е била разпитвана и юристът й към този момент е при нея.

" Тя ми се обади в 4.30 ч. да ми каже, че е арестувана за 24 часа. Тя има различен юрист, не Менко Менков. Занесох й вода и каквото би трябвало друго. Но този тормоз е жесток, това ли е народна власт? Тези хора имат също фамилии. Какво сме създали? Че Севдалина е била с премиера ", добави Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР